Jeugd volleybal Son en Brueghel wordt gesponsord door:
IKB & partner
General Safety
SATelite

 

 

Jeugdvolley Son

Op 19 maart 2011 zijn we gestart met het jeugdvolleybal in Son en Breugel. Inmiddels hebben we zo’n dertig jeugdleden, die zowel trainen als competitie spelen. We trainen iedere maandag van 18.30 tot 19.45 uur in sporthal De Landing

Cool Moves Volley (6-12 jaar)
De jeugd tussen 6 en 12 jaar speelt volgens de principes van Cool Moves Volley (CMV). Met dit programma leer je alle beginselen van het volleybal in een speelse vorm. Het Cool Moves Volley is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Ook doen we met verschillende teams mee aan toernooien (8 zondagen per seizoen).

NEVOBO (12 – 18 jaar)
Ben je tussen de 12 en 18 jaar, dan kun je ook komen volleyballen bij VC Pieter Breughel. We hebben ook een team in deze leeftijdscategorie. Er wordt nu nog alleen getraind. Maar zo snel mogelijk, zal ook dit team instromen in de (wekelijkse) NEVOBO (Nederlandse Volleybal Bond) zaterdag-competitie.

Volleybalspeeltuin (4-5 jaar)
Binnenkort starten we met een volleybalspeeltuin voor kinderen van 4 en 5 jaar. In de volleybalspeeltuin maken kinderen spelenderwijs kennis met volleybal.

Als je ook zin hebt om te komen volleyballen, maar wil je dat eerst eens proberen. Dan mag je drie keer meetrainen en dan beslissen of je lid wilt worden.

Kinderen van 4 tot 18 jaar van financieel minder draagkrachtige ouders, komen in aanmerking voor het Jeugdsportfonds. Zie voor de voorwaarden de website van het Jeugdsportfonds.